Bloggen

Arkiv

Her finner du lenker til postene som kommer med ujevne mellomrom på denne bloggen.

Stortingskandidat

Fredag 31. mars klokken 0930 leverte Helsepartiet Oslo inn sin liste til Stortingsvalget 2017 på Oslo Rådhus. Tre rimelig stolte forventningsfulle stortingskandidater sørget for at begivenheten ble behørig foreviget

Tove Hjorthol spør om hvorvidt dagens ungdom ikke heller burde kjempe mot systematisk urettferdighet i samfunnet enn å fokusere på å lære seg å takle stress.

Et opplagt svar er at det ikke er så mye systematisk urettferdighet å slåss mot i Norge om dagen. Dagens unge har nok skjønt at de har fikk flesteparten av vinnerkortene utdelt den dagen de ble født. Resten er opp til dem selv, og de kan faktisk skaffe seg resten av de kortene de trenger for å få fullt hus.

Burde ikke ungdommen protestert mot presset som blir lagt på dem om å være perfekte i stedet for å ha fokus på å gå inn i seg selv på jakt etter feil og mangler?

Eller kanskje ikke?

Kanskje dagens ungdom gjør opprør på sin måte – psykisk opprør og tar et indre oppgjør med seg selv?

Jeg tror ikke selvutvikling er det verste et ungt menneske kan ha fokus på, snarere tvert imot.

Podcast fra Stortinget

Lyst på en sniktitt innenfor veggene på Storitnget. Tina Bru og Henrik Asheim er begge backbenchere i Høyre sin Stortingsgruppe og lager en podcast om hvordan livet på Stortinget egentlig er.

Bystyrekandidat nr. 44

P røvde meg som bystyrekandidat for første gang i 2015.

Jeg vil arbeide for de små bedriftene som er så viktige for Oslo og de små menneskene som er fremtiden. Jeg bryr meg aller mest om dem med de laveste stemmene, de sykeste, de eldste og de mest ensomme – dem vil jeg alltid prøve å se.

Viktig vedtak for barn og unge

Det er viktig at barn og ungdom som trenger hjelp med psykiske eller sosiale problemer får hjelp raskt, og at hjelpen er tilgjengelig og nær. Det er skolen som er det opplagte stedet å fange opp barn og unge som sliter

12»